Vīna, viskija, burbona mucas kūpināšanas bloki

  • Kūpināšanas bloki no ozolkoka viskija mucām
    Kods: kalad01

    Made from authentic american oak  

    Cena ar PVN
    Kūpināšanas bloki no ozolkoka vīna mucām
    Kods: kalad02

    Made from authentic french oak 

    Cena ar PVN
  • Piedāvājam Jums kamado un citos grilos atbilstošus lietošanai kūpināšanas blokus. Pie mums atradīsiet augstākās kvalitātes blokus par vislabāko cenu. Blokus izgatavojam no izmantotām amerikāņu ozola viskija un burbona mucām, kā arī no franču ozola sarkanvīna mucām. Mucas izmantojam tikai svaigi iztukšotas, mucas blokos sazāģējam paši, tādēļ mūsu kūpināšanas bloki ir kvalitatīvi un ar izteiktu aromātu, vienmēr svaigi.

    Viskija bloki kūpināšanai

    Bloki izgatavoti no amerikāņu ozola viskija un burbona mucām. Piemēroti izmantošanai dažādos grilos. Ēdienam piešķir neparastu aromātu, papildina ar sevišķu, izteiksmīgāku garšu. Mutē gluži sapinas viskija saldums un asums. Bloki tiek izgatavoti no svaigi izlietām viskija un burbona mucām, tādēļ tos mērcēt nav nepieciešams, ja nu vienīgi iepakojums bija atvērts ilgāku laiku. Attaisot iepakojumu, sajūtams diezgan intensīvs viskija aromāts, gluži kā būtu taisni no ozolkoka viskija mucas glazē ieliets dzēriens. Vienai cepšanas reizei izmantojiet vairākus kūpināšanas blokus (var pietikt ar 1-2), atkarībā no vēlamās garšas intensitātes. Piemēroti izmantošanai gaļas, zivju ēdieniem, dārzeņiem, sieriem un tml., vēloties iegūt spēcīgāku un intensīvāku garšu.

    Vīna bloki kūpināšanai

    Bloki izgatavoti no franču ozola sarkanvīna mucām. Piemēroti izmantošanai dažādos grilos. Ēdienam piešķir maigu aromātu, papildina ar sevišķu garšu. Kūpināšanas bloki ir izgatavoti no svaigi izlietām sarkanvīna mucām, tādēļ tos mērcēt nav nepieciešams, ja nu vienīgi iepakojums bija atvērts ilgāku laiku. Attaisot iepakojumu, pateicoties diezgan intensīvajam vīna aromātam, var būt sajūta gluži kā atrodoties Provansa vīna dārzu laukos, vīna degustācijā. Vienai cepšanas reizei izmantojiet vairākus kūpināšanas blokus (var pietikt ar 1-2), atkarībā no vēlamās garšas intensitātes. Piemēroti izmantošanai gaļas, zivju ēdieniem, dārzeņiem, sieriem un tml., vēloties iegūt interesantāku, bet tanī pat laikā arī nedaudz maigāku garšu.

    Kā lietot Kamado kūpināšanas blokus?

    Kamado kūpināšanas bloki paredzēti kūpināšanai karstā un aukstā veidā. Tos novietojiet taisni uz oglēm un aiztaisiet grilu. Nekavējoties sajutīsiet aromātu, kurš izplatīsies. Izmantojamo bloku daudzums ir atkarīgs no vēlamās garšas un aromāta intensitātes. Neliela ēdiena daudzuma pagatavošanai rekomendējam izmantot 2 gab. blokus. Iepakojumu glabāt slēgti aiztaisītu, sausā telpā.
     

    Lasīt vairāk